Nawigacja

Facebook

Losowa Fotka

Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 16
· Najnowszy użytkownik: maro

Polityka prywatności - RODO

Przetwarzanie danych osobowych - obowiązek informacyjny

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:
1. Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest NITAS - Tomasz Nitka z siedzibą przy ul. Albatrosów 8/27, 05-500 Piaseczno
2. Pana/Pani dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w celu:
• niezbędnym do realizacji usług szkoleń nurkowych i szkoleń z zakresu pierwszej pomocy, świadczonych przez NITAS - Tomasz Nitka, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. B RODO.
• przesyłania ofert marketingowych (w przypadku wyrażenia zgody), zgodnie art. 6 ust. 1 lit. A RODO.
• niezbędnym do skontaktowania się lub udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie za pomocą środków komunikacji elektronicznej (E-mail, czat, SMS, telefon).
• niezbędnym do certyfikacji związanej z prowadzonymi szkoleniami zgodnie art. 6 ust. 1 lit. A RODO.
3. Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą:
• podmioty współpracujące z NITAS - Tomasz Nitka, w związku ze świadczeniem usług szkoleń nurkowych i szkoleń z zakresu pierwszej pomocy oraz w związku z certyfikacją.
• organy państwowe, którym udostępnienie danych osobowych regulują oddzielne przepisy prawa.
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani żadnej organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przechowywane:
• przez okres 6 lat, w przypadku skorzystania z oferty szkoleń oferowanych przez NITAS – Tomasz Nitka, zgodnie z Art. 74 Ustawy o Rachunkowości, oraz Art. 86 Ordynacji Podatkowej.
• do czasu odwołania zgody, w przypadku wyrażenia zgód marketingowych.
• do momentu udzielenia wyczerpującej odpowiedzi, w przypadku zapytania przesłanego drogą elektroniczną.
• od 2 lat w celach roszczeniowych.
6. Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu.
7. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
8. Dane osobowe podaje Pan/Pani dobrowolnie. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem świadczenia usług przez NITAS – Tomasz Nitka. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości świadczenia usług.
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, nie będą też poddawane procesowi profilowania.

Komentarze

Brak dodanych komentarzy. Może czas dodać swój?

Dodaj komentarz

Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.

Oceny

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą oceniać zawartość strony

Zaloguj się lub zarejestruj, żeby móc zagłosować.

Brak ocen. Może czas dodać swoją?
Wygenerowano w sekund: 0.01
1,383,438 Unikalnych wizyt